Zhineng Qigong

Workshop introductie Zhineng Qigong!

Zhineng Qigong is in de jaren 70-80 ontwikkeld door Dokter Pang Ming. Dokter Pang Ming heeft met Zhineng Qigong de zeer oude Chinese Qigong traditie verenigd met de huidige wetenschappelijke- en medische inzichten met als doel het vitaliseren van mensen. Dokter Pang Ming is een talent die reeds vanaf 6 jarige leeftijd Qigong ging beoefenen en op zijn 18e afstudeerde als westers geschoold arts. Hierna heeft hij zich gericht op de vereniging van Chinese traditionele geneeskunde en westerse geneeskunde.

 

Wat is Zhineng Qigong?

Zhineng Qigong kan kort door de bocht omschreven worden als ‘meditatie in beweging’ waarbij Qi (levens-) energie wordt geactiveerd in het lichaam met als doel vitalisatie van het lichaam. De beoefening van Zhineng Qigong bestaat uit het uitvoeren van simpele bewegingsoefeningen die doorwerken op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Voor de beoefening hoef je niet sterk of lenig te zijn en individuele aanpassingen zijn mogelijk.

Waarom Zhineng Qigong?

In 2016 maakte ik in een workshop voor het eerst kennis met Zhineng Qigong gegeven door leraar Xie Chuang. Xie Chuang is een leerling van Dr. Pang Ming en ik was gelijk diep geraakt door de impact van de beoefening. Zoveel meer energie en vitaliteit, wow!

 

Ook merkte ik dat er mentaal het een en ander veranderde. Bij een volgend bezoek van Xie Chuang hebben we samen een workshop gegeven voor +/- 25 van mijn cliënten en geïnteresseerden. Op basis van de feedback destijds een succes, waaraan ik nu met mijn eigen workshop een opvolging wil geven.

 

Na mijn eigen beoefening en onderzoek, ben ik nu in de gelegenheid om zelf workshops Zhineng Qigong te gaan geven.

 

Het lichaam heeft een zeer groot zelf genezend vermogen, en met Qi kunnen we dat activeren en onderhouden.

 

En dat gun ik iedereen van harte! Tot gauw!

Wanneer Zhineng Qigong Workshop?

 

Datum               : zaterdag 21 maart 13.15-17.00 uur

Locatie             : Studio Hilligersberg, Minstreelstraat 40 Rotterdam 

Tijd                   : Ontvangst vanaf 12.45 uur, aanvang 13.15 - einde 17.00 uur

Kleding             : Makkelijk zittende kleding

Docent             : Corinne van Dijkhuizen

Kosten             : vroegboekkorting indien aangemeld voor 1 maart 59 euro, na 1 maart 75 euro 

Aanmelden      : door een email te sturen naar corinne@vitavita.nl

Minimaal aantal deelnemers 8 maximaal 15.

Indien het niet mogelijk is de financiële vergoeding te bekostigen dan wordt gevraagd bij te dragen naar draagkracht of iets anders wat er terug gedaan kan worden, zodat de dienst door beiden partijen wordt gedragen en wordt voorkomen dat deelname vrijblijvend en/of vanzelfsprekend is. Neem gerust contact op.

Bij aanmelding zijn de algemene voorwaarden cursussen van toepassing

Wil je op de hoogte gehouden worden van toekomstige workshops, stuur dan een email naar corinne@vitavita.nl. 

Een workshop valt niet onder Natuurgeneeskundig consult en komt dus niet voor eventuele vergoeding vanuit de zorgverzekering in aanmerking.

VitaVita 2014 ©
Asyra ®

Asyra apparatuur

Met de ingebouwde software databank kunnen er energetische metingen van de orgaansystemen worden gedaan en behandelingen die de balans in hele lichaam weer kunnen herstellen.

Meer over Asyra