Systemisch Werk en Opstellingen

Wil je werken aan datgene waar je in het dagelijks leven tegen aan loopt, je eigen gedrag doorzien? 

Boek een opstelling in de praktijk of ga mee naar buiten en laat je mee stromen met de natuur,1 op 1 of in een workshop. 

 

Opstelling in de praktijk

Wanneer we een opstelling doen in de praktijk werken we veelal met poppetjes als figuranten. De poppetjes komen als het ware tot leven waardoor, net als bij een groepsopstelling, datgene wat gezien mag worden, naar boven komt.

Ik help je met het interpreteren, de inzichten welke als vanzelf komen, en de helende beweging, zodat jij je volgende stap kunt maken.

Gereserveerde tijd tot 60 minuten.

Kosten: 105 euro per sessie (de 1 op 1 sessies vallen onder Natuurgeneeskundig consult dus mogelijk ontvang je nog een gedeeltelijke vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering, zie hiervoor informatie prijzen en afspraak op de website). 

Voor bedrijven of indien BTW factuur gewenst is: 105 euro ex. 21 % BTW.

 

1 op 1 sessie in de natuur

Tijdens een wandeling neem ik je mee om met behulp van de natuur, naar datgene waar je tegen aan loopt, je klachten of patronen te kijken. Je vertraagd, we stellen je hulpvraag op en er ontstaat ruimte om daadwerkelijk te voelen.

Door middel van de opstelling ontstaat er een beeld van waar iets vandaan komt, hoe een probleem is ontstaan, wat er allemaal meespeelt. Na een opstelling kan er meer ruimte en nieuwe inzichten ontstaan waardoor je nieuwe stappen kunt gaan zetten. 

Ik werk o.a. met de Natuur, Systemisch Werk/ Familie opstellingen, Zhineng Qigong en de TAO.

De opstaplocatie is in de omgeving van Rotterdam/ Den Haag, of tussen jouw locatie en Rotterdam. De afspreek locatie, krijg je van mij een aantal dagen van te voren door.

Duur van de sessie: 1,5 tot 2 uur. 

Kleding: wandelschoenen en kleding (en paraplu) afhankelijk van de weersomstandigheden.

Kosten: 150 euro per sessie (de 1 op 1 sessies vallen onder Natuurgeneeskundig consult dus mogelijk ontvang je nog een gedeeltelijke vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering, zie hiervoor informatie prijzen en afspraak op de website). 

Voor bedrijven of indien BTW factuur gewenst is: 150 euro exclusief 21 % BTW

 

Workshop

Tijdens een workshop doen we in kleine groepjes een aantal oefeningen in en met de natuur, welke je inzicht geven in je eigen thema. Door de groepsdynamiek ontstaan er mooie inzichten en bewegingen. Veelal is er ook ruimte voor 1 of meerdere opstellingen. De workshop dag duurt van 10.00 - 14.00 uur en gaat door bij deelname van tenminste 4 personen, met een maximum van 8. 79 euro incl. 21% btw.

 

Cursus

Een meerdaagse cursus biedt de mogelijkheid om even uit je eigen vertrouwde omgeving en patronen te stappen zodat je jouw vraag of thema en datgene wat verder nog gezien mag worden van meerdere kanten kunt bekijken en ervaren. Ook hier ontstaan door de groep mooie inzichten en bewegingen en doordat we meerder dagen met elkaar optrekken, biedt de groep ook een bedding. Er is voldoende tijd en ruimte waarin ik jou uitnodig en begeleid om op eigen wijze aanwezig te zijn in jezelf en contact te laten maken met de natuur, natuurcoaching, systemisch werk, reflectie en eigen tijd.

Data en nadere informatie volgt.

 

VitaVita 2014 ©
Asyra ®

Asyra apparatuur

Met de ingebouwde software databank kunnen er energetische metingen van de orgaansystemen worden gedaan en behandelingen die de balans in hele lichaam weer kunnen herstellen.

Meer over Asyra