Sportvasten

Slank, vitaal en herboren met Sportvasten

Sportvasten is geen dieet, maar een 10 daagse kuur om het lichaam te switchen van suiker naar vetverbranding. Tijdens de kuur sport u dagelijks 30 minuten om de vetten te mobiliseren.

De kuur bestaat uit 3 afbouwdagen, waarin de voeding wordt afgebouwd, 1 tot 3 sapvastendagen en 4 (tot 10) opbouwdagen. De supplementen voorkomen het honger gevoel, helpen het lichaam bij de omzetting naar vetverbranding en houden de weerstand op peil.

Tijdens de kuur verliest met 2-6 kg kg (voornamelijk buikvet) en dit zet zich na de kuur, met de juiste principes, voeding en beweging, nog voort totdat u uw juiste gewicht heeft bereikt.

Na de kuur is het lichaam ingeschakeld op een vetverbranding i.p.v. suikerverbranding. Hierdoor neemt het honger gevoel af en verdwijnt de trek in zoet. Door het volgen van de kuur neemt de lichaamsconditie en vitaliteit toe en vermindert de kans op welvaartsziekten zoals hart en vaatziekten en diabetes.

Na de kuur past men de voeding aan, volgt men regelmatig en mini-kuurtje en blijft men zo'n 2 of meer keer per week sporten om de principes vast te houden. Hierdoor blijft men op gewicht of valt men zelfs nog verder af.

Sportvasten is niet voor iedereen geschikt. Doe de sportvasten geschiktheidstest

Bent u niet geschikt om te sportvasten, dan is de meting met de Bioscan SWA aangevuld met de Asyra behandeling en een voedingsaanpak een goed begin.

Reacties van sportvastendeelnemers

Naar de sportvasten website

Hoe werkt sportvasten you tube film

 

Maak een vrijblijvende afspraak voor gratis en vrijblijvende uitleg en informatie! t: 06-36103262

Een totale sportvastenkuur inclusief protocol en boek met uitleg in de praktijk, begeleiding tijdens de 10 daagse kuur (via mail, telefoon of sms/app), voedingsadviezen en richtlijnen Keep the Switch na de kuur in de praktijk kost € 249,- euro (inclusief suppletie t.w.v. € 149,- euro).

Buddy actie: Schrijf je je samen in? Dan ontvang je samen met je buddy 15% korting en ontvang je beiden een gratis 6 dagen minikuur. Zolang de voorraad sterkt.

VitaVita 2014 ©
Asyra ®

Asyra apparatuur

Met de ingebouwde software databank kunnen er energetische metingen van de orgaansystemen worden gedaan en behandelingen die de balans in hele lichaam weer kunnen herstellen.

Meer over Asyra