In de Natuur

Wil je werken aan datgene waar je in het dagelijks leven tegen aan loopt, je eigen gedrag doorzien? 

Ga dan mee naar buiten en laat je mee stromen met de natuur!

Tijdens een wandeling neem ik je mee om met behulp van de natuur, naar datgene waar je tegen aan loopt, je klachten of patronen te kijken. Je vertraagd, we stellen je hulpvraag op en er ontstaat ruimte om daadwerkelijk te voelen.

Door middel van de opstelling ontstaat er een beeld van waar iets vandaan komt, hoe een probleem is ontstaan, wat er allemaal meespeelt. Na een opstelling kan er meer ruimte en nieuwe inzichten ontstaan waardoor je nieuwe stappen kunt gaan zetten. 

Ik werk o.a. met de Natuur, Systemisch Werk/ Familie opstellingen, Zhineng Qigong en de TAO.

De opstaplocatie is in de omgeving van Rotterdam/ Den Haag, of tussen jouw locatie en Rotterdam. De afspreek locatie, krijg je van mij een aantal dagen van te voren door.

Gun jij jezelf ook deze ervaring? Heb je nog vragen of wil je een afspraak inplannen? Neem telefonisch (06-36103262, spreek gerust voicemail in en dan bel ik terug) of per mail (corinne@vitavita.nl) contact op.

Gelijk inboeken kan via de afspraken kalender, met de optie "In de Natuur". 

Duur van de sessie: 1,5 tot 2 uur. 

Kleding: wandelschoenen en kleding (en paraplu) afhankelijk van de weersomstandigheden.

Kosten: 150 euro per sessie (de 1 op 1 sessies vallen onder Natuurgeneeskundig consult dus mogelijk ontvang je nog een gedeeltelijke vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering, zie hiervoor informatie prijzen en afspraak op de website). 

Voor bedrijven of indien BTW factuur gewenst is: 150 euro ex. 21 % BTW

Selecteer "In de Natuur"

 

 
VitaVita 2014 ©
Asyra ®

Asyra apparatuur

Met de ingebouwde software databank kunnen er energetische metingen van de orgaansystemen worden gedaan en behandelingen die de balans in hele lichaam weer kunnen herstellen.

Meer over Asyra