Meer over VitaVita

VitaVita is vitaal zijn in het kwadraat

Vitaal betekent letterlijk levenskracht. Wanneer wij vitaal zijn, voelen we ons niet alleen gezond, maar hebben daarnaast energie en kracht om van alles te ondernemen. Wij voelen ons levenskrachtig en hebben zin in het leven. Er is een gezonde balans in de dingen die we doen, inspanning en ontspanning. 

Corinne van Dijkhuizen

Al vanaf jongs af aan heeft Corinne interesse in de natuur en haar geneeswijzen. Het inzicht dat het lichaam een groot en samenwerkend geheel is, net als in de natuur, en dat klachten/ziekten hieruit zijn te herleiden, heeft de interesse gewekt om de studie energetische geneeswijzen energetische geneeswijzen te gaan volgen. In januari 2009 is Corinne afgestudeerd aan de Nederlandse Academie van Energetische Geneeswijzen. In juni 2009 heeft zij haar medische basiskennis aan de Hogeschool van Arnhem behaald. Hierdoor is Corinne in staat, kennis op het gebied van Oosterse en Westerse geneeswijzen, voeding, mentaal, fysiek en sociaal emotionele facetten op creatieve,- en intuïtieve wijze met elkaar te combineren tot een behandelmethode. 

Haar nieuwsgierigheid en de snelle ontwikkelingen in de vak zorgen ervoor dat Corinne van Dijkhuizen met zeer grote regelmaat opleidingen, seminars, bijscholingen en (professional)praktijkdagen volgt. Zo heeft Corinne van Dijkhuizen als aanvullende opleidingen; Darmtherapie, Orthomoleculair en een PNEI (Psycho-Neuro-Endocrino-Immunologie) basis opleiding met goed resultaat afgerond. PNEI is een post-HBO opleiding met betrekking tot de wetenschap die zich bezig houdt met de relaties en verbanden tussen gedrag, het brein, het zenuwstelsel, het immuunsysteem en de hormonen. Deze nieuwste kennis en inzichten worden toegepast in de praktijk.

VitaVita 2014 ©
Asyra ®

Asyra apparatuur

Met de ingebouwde software databank kunnen er energetische metingen van de orgaansystemen worden gedaan en behandelingen die de balans in hele lichaam weer kunnen herstellen.

Meer over Asyra