Info, prijzen & afspraak maken

Direct een afspraak maken? Lees bij het maken van een eerste afspraak vooral ook onderstaande tekst door. 

Boek nu

Lees hier de corona-maatregelen in de praktijk en de mogelijkheid voor meten op afstand

Vergoedingsmogelijkheden

Een aantal Zorgverzekeraars vergoeden een deel van het natuurgeneeskundigconsult op basis van de aanvullende zorgpolis. U dient zelf bij uw zorgverzekeraar te informeren naar de vergoedingsmogelijkheden (neem voor de zekerheid altijd contact op met uw zorgverzekeraar omtrent de vergoeding van de behandeling). 

Belangrijk informatie voor uw zorgverzekeraar: Corinne van Dijkhuizen is als Natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de Beroepen Associatie Therapeut & Consument, de BATC onder licentienummer BR-1332. Geregistreerd bij Zorgverzekeraars met AGB-code zorgverleningsnummer 90-039767. Klacht en Tuchtrechtreg.nr. KB0909.0754. Als BATC therapeut aangesloten bij "Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen".

HBO medische basiskennis is behaald en voldoet aan de PLATO eindtermen. 

Beroepscode

VitaVita hanteert de beroepscode en ethiek van de BATC. Natuurgeneeskundig therapeut Corinne van Dijkhuizen werkt volgens deze privacyverklaring. Het reglement van de Geschillencommisie kunt u via deze link downloaden. Indien u een klacht heeft, meldt deze dan eerst bij de BATC, welke een mediation traject zal starten. Indien dit geen bevredigende oplossing biedt wordt uw klacht gemeld bij de geschillen commissie. 

 

Prijzen Natuurgeneeskundig consult

  • 1e natuurgeneeskundigconsult volwassene/ kind vanaf 13 jaar, ongeveer 1 uur  tot 1 uur en een kwartier € 125,- 
  • Vervolg natuurgeneeskundigconsult volwassene/ kind vanaf 13 jaar, standaard ongeveer 45 minuten € 95,-  
  • 1e natuurgeneeskundigconsult kind tm 12 jaar, ongeveer 45 a 50 minuten € 95,-
  • Vervolg natuurgeneeskundigconsult kind tm 12 jaar, ongeveer 30 minuten € 75,-  
  • Telefonisch consult (alleen n.a.v. recent bezoek in/ of onderzoek via de praktijk),  € 30,- tot 10 minuten telefonisch consult (inclusief voorbereidingstijd/ inzien dossier), voor elke 5 minuten extra en/of tijd voor extra bijkomende handelingen volgens afspraak € 7,50. Het telefonisch consult is alleen bedoeld voor bespreking van de effecten van de behandeling, aanpassing van (dosering van) supplementen en eventueel een korte bespreking van lab-onderzoek.

Imprint flesje homeopathie is inbegrepen bij consult

De tarieven zijn exclusief eventuele voedingssupplementen en/of andere middelen.

De totale voorbereidingstijd en na bewerkingstijd voor mij als therapeut bedraagt voor een eerste consult ongeveer 40 minuten en voor een vervolg consult 20 minuten. Dit is de tijd benodigd voor het inzien van de anamnese en het neuro4profiel, doornemen van het dossier en het schrijven van een bezoekverslag. De totale duur per cliënt is dus langer dan de hierboven aangegeven consultduur.

 

CONTACT/ AFSPRAAK MAKEN

De praktijk is voor afspraken geopend van maandag t/m donderdag 9.00 - 17.00 uur (en incidenteel/ op verzoek op vrijdagmorgen. Op verzoek (telefonisch of per email) mag de afspraak om 8.00 uur of om 16.00/16.30 uur plaats vinden. Voor het maken van een afspraak met de standaard afspraaktijden, kunt u gebruik maken van de online afspraken kalender.

Boek nu

 

Na het boeken van een afspraak ontvangt u een online vragenlijst welke voorafgaand aan het consult dient te worden ingevuld. Bij het maken van een afspraak is de behandelovereenkomst behandelovereenkomst conform de BATC beroepsvereniging van toepassing. Voor het eerste consult dient u zich te kunnen legitimeren.

Heeft u vragen of liever persoonlijk contact dan kunt u  telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer is 06-36103262. Indien er niet wordt opgenomen, spreekt u dan uw naam en telefoonnummer in op de voicemail, u wordt teruggebeld. Indien u een mail wenst te sturen, kunt u gebruik maken van het e-mail adres corinne@vitavita.nl.  Het telefonisch spreekuur is van maandag tm donderdag van 12.30-13.00 uur.

 

BETALING

Betaling geschiedt direct per pinbetaling, met Nederlandse Maestro en VPAY passen of Bancontact (Belgische pinpassen), bij andere betaalpassen worden de volledige transactie tarieven doorberekend van myPOS.

VERHINDERING

Voor elk consult wordt geruime tijd in de agenda gereserveerd. Verhinderingen dienen daarom ruimschoots van te voren, via de annuleringslink in de afspraakbevestiging of via online agenda of telefonisch te worden doorgegeven. Indien niet wordt opgenomen kan worden volstaan met het inspreken boodschap, naam en telefoonnummer of het sturen van een e-mail naar corinne@vitavita.nl. Indien uw verhindering niet tijdig is doorgegeven (tenminste 48 uur van te voren, afspraken op maandag dienen uiterlijk de vrijdagochtend voorafgaand te worden geannulleerd), wordt 50% van de consultprijs doorberekend.

VitaVita 2014 ©
Asyra ®

Asyra apparatuur

Met de ingebouwde software databank kunnen er energetische metingen van de orgaansystemen worden gedaan en behandelingen die de balans in hele lichaam weer kunnen herstellen.

Meer over Asyra