Info, prijzen & afspraak maken

Selecteer eerste consult indien u nog niet eerder een consult heeft gehad bij VitaVita. Heeft u al eerder een afspraak bij VitaVita gehad, selecteer dan vervolg of uitgebreid consult. 

Boek nu   

Indien er op korte termijn geen plek vrij is, dan kunt u (een afspraak in de toekomst inboeken indien beschikbaar en daarnaast) gebruik maken van de optie "zet mij op de wachtlijst" bij het openen van de online agenda (onderaan). U ontvangt bericht wanneer er (eerder) plek is vrijgekomen in de agenda (de andere afspraak kan geannuleerd worden met de afmeldlink in de afspraakbevestiging). Heeft u een bericht ontvangen dat er plek vrij is? Dan dient u zelf nog te reserveren om de afspraak te bevestigen!

Vergoedingsmogelijkheden

Een aantal Zorgverzekeraars vergoeden een deel van het natuurgeneeskundigconsult op basis van de aanvullende zorgpolis. U dient zelf bij uw zorgverzekeraar te informeren naar de vergoedingsmogelijkheden (neem voor de zekerheid altijd contact op met uw zorgverzekeraar omtrent de vergoeding van de behandeling. Lees onderstaande informatie). 

Belangrijk informatie voor uw zorgverzekeraar: Corinne van Dijkhuizen is als Natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de Beroepen Associatie Therapeut & Consument, de BATC onder licentienummer BR-1332. Geregistreerd bij Zorgverzekeraars met AGB-code zorgverleningsnummer 90-039767. Klacht en Tuchtrechtreg.nr. KB0909.0754. Als BATC therapeut aangesloten bij "Geschillencommissie Complementaire Behandelvormen". HBO medische basiskennis is behaald en voldoet aan de PLATO eindtermen. (Werkvorm op het declaratieformulier; Natuurgeneeskundige behandeling of prestatiecode 24000 Orthomoleculaire geneeskunde of wanneer Reflexzone deel uit maakt van de behandeling 24009 Reflexzonetherapie, afhankelijk van zorgverzekeraar).

Beroepscode

VitaVita hanteert de beroepscode en ethiek van de BATC. Natuurgeneeskundig therapeut Corinne van Dijkhuizen werkt volgens deze privacyverklaring. Het reglement van de Geschillencommisie kunt u via deze link downloaden. Indien u een klacht heeft, meldt deze dan eerst bij de BATC, welke een mediation traject zal starten. Indien dit geen bevredigende oplossing biedt wordt uw klacht gemeld bij de geschillen commissie. 

Prijzen Natuurgeneeskundig consult

  • 1e natuurgeneeskundigconsult, ongeveer 75 minuten € 168,- 
  • Vervolg natuurgeneeskundigconsult standaard tot 50 minuten € 105,-
  • Uitgebreid vervolg consult, ongeveer 70 minuten € 128,-
  • 1e natuurgeneeskundigconsult kind t/m 11 jaar, tot 50 minuten € 148,- 
  • Vervolg natuurgeneeskundigconsult kind t/m 11 jaar, ongeveer 30 minuten € 78,-  
  • Telefonisch/ email consult (alleen n.a.v. recent bezoek in/ of onderzoek via de praktijk),  € 30,- tot 10 minuten telefonisch consult (inclusief voorbereidingstijd/ inzien dossier), voor elke 5 minuten extra en/of tijd voor extra bijkomende handelingen volgens afspraak € 7,50 extra. Het telefonisch (max. 25 minuten beltijd)/ email consult is alleen bedoeld voor bespreking van de effecten van de behandeling, aanpassing van (dosering van) supplementen en eventueel een korte nabespreking van lab-onderzoek.

De tarieven zijn exclusief eventuele voedingssupplementen en/of andere middelen.

Een homeopatische imprint van de meetresultaten is (indien gewenst) bij een consult inbegrepen.

De totale voorbereidingstijd en na bewerkingstijd voor mij als therapeut bedraagt voor een eerste consult ongeveer 40 minuten en voor een vervolg consult 20 minuten. Dit is de tijd benodigd voor het inzien van de anamnese en het neuro4profiel, doornemen van het dossier en het schrijven van een bezoekverslag. De totale duur per cliënt is dus langer dan de hierboven aangegeven consultduur.

 

CONTACT/ AFSPRAAK MAKEN

De praktijk is voor afspraken geopend van maandag t/m woensdag 9.00 - 17.00 uur (de openingstijden kunnen momenteel iets afwijken in verband met opleiding/ bijscholing, zie hiervoor online afspraken kalender). Op verzoek (telefonisch of per email) mag de afspraak om 8.00 uur of om 16.00/16.30 uur plaats vinden. Voor het maken van een afspraak met de standaard afspraaktijden, kunt u gebruik maken van de online afspraken kalender.

Boek nu

 

Na het boeken van een afspraak ontvangt u een online vragenlijst welke voorafgaand aan het consult dient te worden ingevuld. Bij het maken van een afspraak is de behandelovereenkomst behandelovereenkomst conform de BATC beroepsvereniging van toepassing. Voor het eerste consult dient u zich te kunnen legitimeren.

Heeft u vragen of liever persoonlijk contact dan kunt u  telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer is 06-36103262. Het telefonisch spreekuur is van maandag tm woensdag van 12.30-13.00 uur. Indien er niet wordt opgenomen, spreekt u dan uw naam en telefoonnummer in op de voicemail, u wordt teruggebeld. 

 

BETALING

Betaling geschiedt direct per pinbetaling, met Nederlandse Maestro en VPAY passen of Bancontact (Belgische pinpassen), bij andere betaalpassen worden de volledige transactie tarieven doorberekend van myPOS.

VERHINDERING

Voor elk consult wordt geruime tijd in de agenda gereserveerd. Verhinderingen dienen daarom ruimschoots van te voren, via de annuleringslink in de afspraakbevestiging of via online agenda of telefonisch tijdens het telefonisch spreekuur te worden doorgegeven. Indien uw verhindering niet tijdig is doorgegeven (tenminste 48 uur van te voren, afspraken op maandag dienen uiterlijk de vrijdagochtend voorafgaand te worden geannulleerd), wordt 50% van de consultprijs doorberekend.

VitaVita 2014 ©
Asyra ®

Asyra apparatuur

Met de ingebouwde software databank kunnen er energetische metingen van de orgaansystemen worden gedaan en behandelingen die de balans in hele lichaam weer kunnen herstellen.

Meer over Asyra