FAQ

De praktijk is momenteel gesloten.

Voor vragen adviseer ik u een afspraak te maken voor een consult bij mijn collega Colette Zwinkels van https://www.sanapraktijk.nl. Colette Zwinkels werkt ook met o.a. de combinatie van Orthomoleculaire Geneeskunde, PNEI en Bioresonantie therapie. Voor andere collega's kunt u zoeken op google, op deze disciplines en (uw woon)plaats.

Hou deze website-pagina in de gaten voor (afspraak)mogelijkheden vanaf het najaar (eerder of later is mogelijk).

 

Een (nieuwe) afspraak maken:

Zodra er weer afspraak mogelijkheden zijn ontvangt u een nieuwsbrief ter informatie (mits hiervoor aangemeld) en staat de online kalender op deze website weer open voor afspraken.

 

 (na) Bestellen van supplementen:

Tijdens het consult worden de supplementen voor u besteld, indien gewenst. Op uw behandeladvies ziet u bovenin of bij de aantekeningen hoelang u een middel dient te gebruiken (m.u.v. de medicatie, hier gaat u gewoon mee door op advies van de arts/specialist). U kunt zelf de producten nabestellen;

Voor het bestellen van supplementen (m.u.v. BioVitaal/ Verasupplementen, Energetica Natura/ Biotics en Exendo) kunt u zelf rechtstreeks contact op nemen met Nova-Vitae door een email te sturen naar contact@nova-vitae.nl of te bellen naar 0318-610526. U ontvangt 10% korting (de eerste keer dient u op te geven dat u via VitaVita besteld om de korting te ontvangen, hierna kunt u gerust bestellen via de mail en telefoon en ontvangt u automatisch de korting).

Producten van Biotics en Energetica Natura kunt u bestellen op de site van energeticanatura.com. U krijgt 10% korting door gebruik van mijn adviescode *0296584* op het hele assortiment van Energetica Natura of gebruik de bestellink https://www.energeticanatura.com/k/0296584  Liever telefonisch bestellen ? Bel 0114 32 14 61 op werkdagen tussen 9:00 en 17:00, u kunt uw gegevens, adviescode 0296584 en bestelling doorgeven.

Producten van BioVitaal/ Vera Supplementen kunt u bestellen op de site van Biovitaal, www.biovitaal.nl

www.bureaustralingmeten.nl 10% Korting met code VitaVita (hier kun je ook de gratis stralingstips opvragen).

 

Met vriendelijke groet,

Corinne van Dijkhuizen

VitaVita

VitaVita 2014 ©
Asyra ®

Asyra apparatuur

Met de ingebouwde software databank kunnen er energetische metingen van de orgaansystemen worden gedaan en behandelingen die de balans in hele lichaam weer kunnen herstellen.

Meer over Asyra