FAQ

Vragen naar aanleiding van het consult

Zijn er onduidelijkheden over inname van de suppletie of klachten naar aanleiding van een recent consult? Dan kunt u voor korte vragen gratis bellen tijdens het telefonisch spreekuur van maandag t/m woensdag van 12.30 uur tot 13.00 uur. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen worden er geen vragen per whats app of email beantwoord. 

Nieuwe, aanvullende vragen of het aanvragen van een laboratoriumonderzoek, dient u mee te nemen naar het volgende consult of u boekt hiervoor een (telefonisch) consult in (voor prijzen en afspraak mogelijkheden zie online afspraken kalender te vinden op de website https://www.vitavita.nl/site/informatie-prijzen-en-afspraak)

Voor dringende medische vragen neemt u contact op met uw huisarts of de huisartsenpost.

(na) Bestellen van supplementen:

Tijdens het consult worden de supplementen voor u besteld, indien dit is gewenst. Op uw behandeladvies ziet u bovenin of bij de aantekeningen hoe lang u een middel dient te gebruiken (m.u.v. de medicatie, hier gaat u gewoon mee door op advies van de huisarts)

U kunt zelf de producten nabestellen indien op uw inname advies staat dat u de producten nog dient te gebruiken

Voor het bestellen van supplementen (m.u.v. BioVitaal/ Vera supplement, Energetica Natura/ Biotics, Exendo en Fittergy/ Sportvasten/ Vegan Switch) kunt u zelf rechtstreeks contact op nemen met Nova-Vitae door een email te sturen naar contact@nova-vitae.nl of te bellen naar 0318-610526. U ontvangt 10% korting (via VitaVita).

Producten van Biotics en Energetica Natura kunt u bestellen op de site van energeticanatura.com. U krijgt 10% korting door gebruik van mijn adviescode *0296584* op het hele assortiment van Energetica Natura. U kunt een account aanmaken op https://www.energeticanatura.com/nl-nl/user/registerLiever telefonisch bestellen ? Bel 0114 32 14 61 op werkdagen tussen 9:00 en 17:00, u kunt uw gegevens, adviescode en bestelling doorgeven.

Producten van BioVitaal/ Vera Supplementen kunt u bestellen op de site van Biovitaal, www.biovitaal.nl

Neuro4Profiel

Voorafgaand aan het consult ontvangt u een vragenlijst voor het invullen van een online neuro4profiel. Check ook uw spam. De mail is afkomstig van CellCare.

Beveiligd mailen met Zivver

Vertrouwelijke informatie/ persoonsgegevens (hieronder valt ook het mailen van het declaratieformulier), ontvangt u met een beveiligde email met. U ontvangt een e-mail of een sms code om met deze extra beveiliging uw email te openen. Wanneer u een beveiligde e-mail van VitaVita beantwoordt, is deze ook automatisch extra beveiligd. U kunt op deze manier veilig (patiënt)gegevens terugsturen.

Wist u dat u ook zelf een gratis ZIVVER account kunt aanmaken?

Dan is het niet nodig om een van bovenstaande methodes te gebruiken. U logt dan in en u kunt dan beveiligd e mailen met wie u maar wilt Sign up for Zivver, for free

Een (nieuwe) afspraak maken:

Dit kan via de afspraken kalender te vinden op https://www.vitavita.nl/site/informatie-prijzen-en-afspraak of bel naar het telefonisch spreekuur maandag t/m woensdag van 12.30 uur tot 13.00 uur.

Lukt het niet om een afspraak te maken, dan staat u dubbel in het systeem. Maak een nieuw account aan met een ander e-mail adres, bel naar het telefonisch spreekuur of stuur een email.

Indien er op korte termijn geen plek vrij is, dan kunt u (een afspraak in de toekomst inboeken en daarnaast) gebruik maken van de optie "zet mij op de wachtlijst" bij het openen van de online agenda (onderaan). U ontvangt bericht wanneer er (eerder) plek is vrijgekomen in de agenda (de andere afspraak kan geannuleerd worden met de afmeldlink in de afspraakbevestiging). Heeft u een bericht ontvangen dat er plek vrij is? Dan dient u zelf nog te reserveren om de afspraak te bevestigen!

Indien u de afspraak wenst te verzetten of te annuleren:

Annuleer de afspraak door op de annuleringslink in de afspraakbevestiging te klikken (mail is afkomstig van onlineafspraken.nl. En boek vervolgens een nieuwe afspraak in via de online kalender).

Ik wil u vragen de afspraak tenminste 8 dagen van te voren te annuleren, zodat iemand anders nog in de gelegenheid is om gebruik te maken van deze plek.

Indien de afspraak niet op tijd wordt geannuleerd conform de voorwaarden in de behandelovereenkomst /downloads//behandelovereenkomst2022.pdf, wordt 50% van de kosten voor het consult in rekening gebracht.

VitaVita 2014 ©
Asyra ®

Asyra apparatuur

Met de ingebouwde software databank kunnen er energetische metingen van de orgaansystemen worden gedaan en behandelingen die de balans in hele lichaam weer kunnen herstellen.

Meer over Asyra